Menú de navegació

 

Projectes de ciutat

En continu creixement

Viladecans és una ciutat en continu creixement, on es desenvolupen nous barris i s'arrangen els vells nuclis urbans. Aquests projectes van des de la construcció d'equipaments fins a les obres de millora i renovació urbana en sectors urbans històricament consolidats, passant per les obres de construcció d'habitatges de promoció pública en règim protegit.

Aquesta secció pretén donar una idea de com Viladecans vol projectar-se cap al futur, amb un seguit d'actuacions de gran abast que es troben en procés de planificació. En aquests Plans s'estan incorporant els aspectes que han de garantir la bona relació amb el medi ambient, amb paràmetres de sostenibilitat; i aquells altres aspectes relacionats amb les noves tecnologies amb l'objecte de facilitar la transició cap a la societat de la informació i del coneixement.

Fira de Sant Isidre

Ja tenim a tocar una nova edició de la Fira!


Visita una fira agrícola que no ha perdut els seus orígens. La Fira de Sant Isidre és la fira que es realitza a Viladecans al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia. La primera edició va tenir lloc l'any 1970 i va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola. 

Al llarg dels anys, la Fira, sense perdre els seus orígens, ha anat acollint els nous sectors econòmics i socials de la ciutat i ampliant els seus espais i activitats. Bona part de la població de la comarca i de la nostra ciutat ja la visiten tot gaudint de l’exposició dels millors productes de la nostra horta, els tallers i tastos de l’aula gastronòmica,el mercat de pagès, la fira comercial, la mostra d’entitats i la varietat d’activitats familiars que conviden a participar-hi activament. No us la perdeu!