Menú de navegació

 

Deixalleries i punt verd

 

Deixalleria municipal

C/ de l'Agricultura 72
Viladecans
Telèfon:  93 659 02 98
Horari: 
De dilluns a dissabte, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores.
Titularitat:  Pública

La deixalleria municipal és un equipament que l’Ajuntament posa al servei de tothom perquè hi puguis dur els residus que generes a la llar. 

El servei és gratuït per a particulars.

Què hi pots portar?

Fustes, runes, ferralla, metalls, electrodomèstics i residus voluminosos (mobles, neveres, matalassos, televisors...), residus informàtics, cartutxos de tinta i tòner, bombetes, fluorescents, piles, radiografies, vernissos, dissolvents, pintures, aerosols, residus tòxics, pneumàtics, bateries de cotxe i olis de motor, olis domèstics, tèxtils, sabates, embalatges, porexpan, cartró i films, plàstics, etc.


La deixalleria admet també residus industrials en petites quantitats.


Saps que pots tenir una bonificació en el rebut de l'aigua?

Amb l’ús de les deixalleries tens una bonificació sobre la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus (TMTR) que es paga mitjançant el rebut de l’aigua.

Per beneficiar-te, has de tenir la targeta d’usuari de les deixalleries metropolitanes, que és gratuïta i la pots aconseguir a qualsevol deixalleria metropolitana presentant el rebut de l’aigua.

Un cop la tinguis, cada vegada que facis ús de la deixalleria i ensenyis la targeta acumularàs descomptes de fins a un 14% de la taxa a l’any següent.

A Viladecans, la pots utilitzar a la Deixalleria Municipal i a la Deixalleria Mòbil de l’Àrea Metropolitana. 


Espai Viladecans Repara

Es tracta d’un espai on, el primer dissabte de cada mes i de manera gratuïta, s’imparteixen tallers per aprendre a reparar i reutilitzar electrodomèstics, bicicletes, mobles, lampisteria, roba, etc. Trobareu més informació en aquesta mateixa web.