Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

Talent Factory, un projecte perquè els alumnes de Gavà i Viladecans creïn empreses

Dimarts, 7 de febrer
Comença el Talent Factory 2017, una iniciativa on els alumnes de secundària de Gavà i Viladecans podran aprendre a fer un pla d'empresa.
Entre les propostes que es van fer en l'anterior prova pilot hi trobem vestidors virtuals, aplicacions per solucionar problemes informàtics, mercats a internet per facilitar la venta de roba entre particulars o restaurants mòbils basats en la dieta mediterrània. En aquesta nova edició que tot just arrenca amb la presentació a Atrium s'incorporen també al Talent Factory els estudiants de secundària de Viladecans. L'objectiu, promoure l'emprenedoria entre els joves a través de la tecnologia i l'acció social. En el Talent Factory 2017 hi participen 18 instituts i escoles de Gavà i Viladecans.

Durant l'acte de presentació, s'encoratja als joves perquè aprofitin els recursos del Talent Factoy i desenvolupin les seves idees de negoci des d'una vessant pràctica. Entre tots els projectes presentats se'n seleccionaran 24 que rebran l'assessorament i el suport d'empreses de la zona. El projecte que guanyi aquesta edició del Talent Factory viatjarà a Silicon Valley durant 5 dies per aprendre el funcionament d'empreses com Facebook, Google o Microsoft.