Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

Avui s'inauguren els Jocs Olímpics de Rio, cita en què participen quatre esportistes viladecanencs

Divendres, 5 d'agost 2016
Avui, a les 20 hores (hora local a Rio) i a la 1 de la matinada a la Península, se celebra la cerimònia dels Jocs Olímpics del 2016, la competició internacional en què participen quatre esportistes locals.

El primer en lluitar a les competicions dels Jocs Olímpics d’aquest mes d’agost serà el nedador Antonio Arroyo, qui s’estrena en aquesta cita esportiva el divendres 12 d’agost amb els 1.500 lliures, en aconseguir la segona millor marca espanyola de sempre en distància. Li seguiran els veterans: el maratonià Carles Castillejo i la marxadora Beatriz Pascual, que repeteixen Jocs. Per al Carles són els quarts i, per a la Beatriz, els tercers.

Fins a més endavant, als Jocs Paralímpics de setembre, no podrem gaudir de l’actuació de la ciclista viladecanenca Beatriz Gómez, que competirà en la modalitat de tàndem amb la barcelonina Pepi Benítez. Les dues ciclistes fa un any que entrenen juntes: la Pepi ja sap el que és penjar-se al coll una medalla paralímpica i la Beatriu espera ansiosa la seva primera participació en uns Jocs.


(Podeu mirar-vos el vídeo que adjuntem amb l'entrevista realitzada al tàndem de ciclistes Beatriz Gómez, viladecanenca, i Pepi Benítez, medallista barcelonina, que competiran als Jocs Paralímpics del proper setembre)