Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

Un llibre sobre 'La pel·lícula de la vida'

Dimarts, 28 de març
L'escriptora Maite Carranza ha presentat la seva última novel·la infantil 'La pel·lícula de la vida' a la Biblioteca de Viladecans.
El llibre, guardonat amb el XXXII premi de literatura infantil El Vaixell de Vapor, ens explica les peripècies de l'Olivia i la seva família amb la crisi econòmica de rerefons. La novel·la compta també amb les il·lustracions d'Iratxe López. Durant la presentació José Luís Atienza, regidor de Cultura, i Belinda Siles, coordinadora de les Tertúlies literàries dialògiques de la Biblioteca, han acompanyat Maite Carranza.

A més de la seva llarga trajectòria com a escriptora, Maite Carranza també és guionista i ha col·laborat en sèries de televisió com 'Poblenou' o en pel·lícules com 'Salim'. Per altra banda, la vinculació de Carranza amb Viladecans ve de lluny: des de fa 10 anys està implicada amb el programa de foment de la lectura 'Vols llegir?' que impulsa la Biblioteca entre els alumnes de 5è i 6è de Primària i també col·labora amb les tertúlies literàries adreçades a estudiants de Secundària que hi ha a la ciutat.