Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

Nou conveni per instal·lar un ascensor a Poblat Roca

Divendres, 18 de març 2016
El tinent d’alcalde de l’àmbit de Promoció de la ciutat i delegat de l’empresa municipal Viurbana, Pere Gutiérrez, i els veïns de l'edifici de l’avinguda Gavà, 40 B van signar dimecres un conveni per poder beneficiar-se de les ajudes previstes en la Llei de Barris per a la instal·lació d'un ascensor al seu bloc.
Es tracta del segon acord que se signa amb una comunitat del barri de Poblat Roca, que se suma als 10 convenis que s'han fet anteriorment amb veïns d'aquesta zona de la ciutat, dos al barri de Can Batllori, set a Hispanitat i un a Poblat Roca.

Les subvencions, que arriben fins a un màxim del 10% del pressupost d'instal·lació, es realitzen a través de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Amb aquests ajuts es vol contribuir a la millora de l'accessibilitat dels edificis construïts a l'època dels anys 60 del segle XX, en què no es tenia en compte aquest tipus de criteris. En part, la manca d'ascensors als barris de Ponent va motivar que l'Ajuntament sol·licités l'ajut de la Llei de Barris, que gestiona l'empresa municipal Viurbana i que contempla altres millores en aquesta zona de la ciutat.