Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

Comencen els actes per Sant Jordi 2017 a Viladecans

Dimecres, 19 d'abril
Quan s'acosta el 23 d'abril es desperta la febre lectora. Per donar sortida a aquestes pulsions la llibreria Nou Rals i el Gremi d'Hostaleria de Viladecans han organitzat al Museu de Ca n'Amat la presentació de 'cuina flexi', el nou llibre del periodista especialista en nutrició Adam Martín.
En les pàgines d'aquest receptari hi trobem una defensa pràctica del flexitarianisme, l'alimentació basada en una dieta vegetariana on no s'elimina completament el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. La proposta de Martín ens arriba a través d'un menú complet amb 80 receptes que ens permeten solucionar els esmorzars, dinars i sopars durant 21 dies.

A més, per condimentar l'acte, el xef Domingo Morilla ha acompanyat la defensa del flexitarianisme amb un menú degustació per a tots els assistents. Els plats s'han creat a partir de productes de proximitat del Baix Llobregat.

Podeu consultar les altres activitats de Sant Jordi 2017 a Viladecans en aquest enllaç.