Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

La benvinguda als comerços també arriba als establiments del Viladecans The Style Outlets

Dimecres, 29 de març
Després d'uns mesos de funcionament, l'alcalde Carles Ruiz i la regidora de Comerç i Turisme Carme Gimeno s'han trobat amb representants de diferents botigues del Viladecans The Style Outlets. L'acció s'emmarca dins les visites de benvinguda que es realitzen a tots els comerços que s'instal·len a Viladecans amb l'objectiu d'escoltar propostes i dubtes i informar sobre els serveis de la ciutat.
Així, durant la trobada l'alcalde ha presentat els serveis de Can Calderon i ha apuntat la necessitat de treballar col·laborativament vinculant l'oferta del centre amb l'oferta de la ciutat i fent així que els i les visitants de l'outlet allarguin la seva estada a Viladecans amb altres experiències. D'altra banda, els representants de les botigues s'han interessat per l'estat de diferents temes com les freqüències de trens i autobusos, la incorporació d'altres empreses al polígon de Ca n'Alemany o la recuperació dels cinemes.

Durant la trobada, a més, s'han repartit els nous kits de benvinguda als comerços que inclouen un cartell per a l'accés als establiments i un calendari amb les activitats més destacades de la ciutat.

Podeu veure com ha anat la trobada en imatges en aquest àlbum