Menú de navegació

 

Informació electoral

 

Eleccions al Parlament Europeu 2014

S’han convocat  Eleccions al  Parlament Europeu per elegir els diputats. Se celebraran el 25 de maig.
 
El número de diputats que li corresponen a Espanya és de 54.

 La campanya Electoral  durarà 15 dies, començarà el 9 de maig i acabarà el dia 23 de maig.


Per poder votar-hi, caldrà tenir 18 anys complerts i constar inscrit en les llistes electorals. Per aquest motiu, fins al 14 d’abril, les llistes del cens electoral es poden consultar de diferents formes perquè tothom pugui comprovar la seva inscripció.

Les consultes i reclamacions es poden realitzar a l’Oficina de Viladecans Informació, ubicada en la plaça d’Europa, 7, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 16.30 a 18.30 hores. S’haurà de presentar el Document Nacional d’Identitat, passaport o permís de conduir.

També es pot consultar la inscripció a les llistes electorals trucant al telèfon de la Oficina de  Viladecans Informació, 93 635 19 00, en horari de funcionament de l'oficina, o consultant la carpeta ciutadana, a l'enllaç que s'adjunta abaix. També es pot trucar al telèfon de l'Oficina del Cens Electoral 901 10 19 00.


Vot per correu

Les persones que no tinguin previst estar a la ciutat el dia de les eleccions, poden sol•licitar el vot per correu fins al 15 de maig a l'Oficina de Correus.