Menú de navegació

 

Informació electoral

 

Eleccions al Parlament de Catalunya 2012

Eleccions al Parlament de Catalunya

Un cop dissolt el Parlament de Catalunya i convocades les eleccions a  celebrar el proper 25 de novembre, s’ha iniciat el procés electoral per a escollir els membres resultants d’aquestes eleccions: 85 diputats per Barcelona, 17 per Girona, 15  per Lleida i 18 per Tarragona.

Per poder votar-hi, caldrà tenir 18 anys complits i constar inscrit en les llistes electorals. Per aquest motiu, fins al 15 d’octubre, les llistes del cens electoral es poden consultar de diferents formes perquè tothom pugui comprovar la seva inscripció.

Les consultes i reclamacions
es poden realitzar a Viladecans Informació, oficina ubicada en la plaça d’Europa, 7, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 16.30 a 18.30 hores. S’hi haurà de presentar el Document Nacional d’Identitat, passaport o permís de conduir.

També es pot consultar la inscripció a les llistes electorals trucant al telèfon de Viladecans Informació, 93 635 19 00, en horari de funcionament de l'oficina, o consultant la carpeta ciutadana, a l'enllaç que s'adjunta abaix. També es pot trucar al telèfon de l'Oficina del Cens Electoral 901 10 19 00.


Vot per correu

Les persones que no tinguin previst estar a la ciutat el dia de les eleccions, poden sol·licitar el vot per correu fins al 5 de novembre a l'Oficina de Correus.