Menú de navegació

 

Servei d’Informació i Atenció a les Dones

 

Servei d’Informació i Atenció a les Dones Masia Can Palmer (SIAD)

El SIAD de la Masia Can Palmer és un centre d’informació i recursos per a Dones emmarcat dins del Programa de polítiques d’igualtat de gènere de l’Ajuntament de Viladecans. Un espai de referència per a totes les dones de Viladecans.

Què hi trobareu?

-Punt d’informació
Servei d’acollida a on rebreu informació, orientació i assessorament personal en tots aquells aspectes relacionats amb la vida de els dones: àmbit laboral, social, personal, familiar i en definitiva amb tot allò que tingui a veure amb la igualtat d’oportunitats i l’exercici dels vostres drets com a ciutadanes. Des del punt d’informació se us facilitaran les derivacions oportunes a la resta de serveis especialitzats. A través del punt d’informació també podreu sol·licitar hora per als següents recursos:

-Activitats i formació
Al SIAD també us informarem de totes les activitats que organitzem en el marc del programa d’igualtat com els cursos d’internet, de creixement personal o formació diversa dirigida especialment a dones. A més a més al llarg de l’any hi trobareu una programació estable de tallers i xerrades per a tota la ciutadania sempre relacionades amb la igualtat d’oportunitats. D’altra banda, el nostre objectiu també és afavorir el treball grupal per tal fomentar l’apoderament i l’autonomia de les dones. Generant així xarxes de relació que contribueixin a enriquir encara mes el teixit associatiu de Viladecans.

-Assessorament jurídic
Orientació legal sobre temàtiques diverses: separacions, divorcis, impagament de pensions, custòdies, relacions laborals, herències, contractes i processos penals per violència de parella: ordres de protecció, denúncies...

-Atenció psicològica
Atenció psicològica individual i confidencial per tal d'identificar les situacions d'abús en els conflictes de parella; amb l'objectiu de potenciar els recursos personals i fomentar l'autonomia per fer front al malestar o maltractament.

A on estem?
Si vols més informació o concertar una cita truca al 93 637 33 22 o apropa’t a la Masia Can Palmer (av. del Mil·lenari núm. 18, Viladecans).
També pots escriure’ns a siad@viladecans.cat