Menú de navegació

 

Viladecans més net

 

Viladecans més net

A tothom ens agrada viure a una Viladecans més neta, per això hem millorat el servei de neteja de la ciutat. Però necessitem que tu també ens ajudis en aquesta tasca.

QUÈ HEM MILLORAT?

  • La flota de camions. Ara estan impulsats per gas natural comprimit, què garanteix una menor emissió al medi ambient i que siguin més silenciosos. 
  • Les escombradores. Tenim noves màquines que utilitzen més aigua (no potable) per deixar places i carrers més nets.
  • Els contenidors de recollida de residus. Els hem renovat perquè tinguin més capacitat i un nou sistema de descàrrega que facilita el seu manteniment. A més, permeten major flexibilitat, ocupen menys espai i són molt més fàcils d'utilitzar per tothom. 
  • Els contenidors soterrats. Els estem renovant per millorar les seves prestacions. Per exemple, són més accessibles per llençar-hi les escombraries més fàcilment i no disposen d'elements mecànics ni elèctrics per al seu funcionament. Això vol dir que no es produiran avaries i reduirà de forma molt significativa les necessitats de manteniment, oferint un menor cost de funcionament.
  • La recollida de poda. Hem establit un nou sistema perquè, en lloc de fer-se un dia, es faci en tres, un per cada zona de la ciutat. Això permet concentrar esforços en cada lloc i oferir un millor servei.

QUÈ FEM DIA A DIA?

A més d'aquestes millores, un equip de més de 60 operaris treballen diàriament perquè la ciutat estigui en les millors condicions. Recorren 26 circuits en horari de matí per netejar carrers i buidar contenidors.

Però hi ha molts més serveis complementaris:
  • Un servei específic s'encarrega de netejar places, solars i embornals i de les taques.
  • Un equip de desbordaments retira tot el que hi ha al voltant dels contenidors perquè els camions puguin buidar-los bé. Periòdicament, aquests contenidors es netegen per mantenir-los en bones condicions.
  • I dos serveis especials recullen els mobres vells i la poda. 

A les tardes i els caps de setmana la feina no para amb equips de repàs.I ARA TU. ENS AJUDES?

Perquè tota aquesta feina sigui efectiva, és imprescindible que tothom hi col·labori. Us donem informació i consells per aconseguir que Viladecans estigui cada dia millor.